Send blomster med e-BLOMST.dk

Send blomster til København

Send blomster til en du holder af og glæd dem med en smuk buket. Blomster siger meget mere end ord, og kan typisk gøre det bedre end dig. Du kan sende blomster til personer i alle aldre, store som små til alle anledninger. Skal du fejre en fødselsdag? Så send en fødselsdagsbuket i dannebrogs farver. Er det din Valentin? Så send en buket røde roser med en bamse. Tjek vores store udvalg af blomstergaver på siden.

Send Blomster samme dag

Vil du sende en hilsen til en du holder af, allerede samme dag? Så bestil inden klokken 12, så sørger vi for at leverer din blomsterhilsen lige til døren. Ingen skam, du er helt sikkert ikke den eneste der har glemt at købe blomster. Bestil straks så sørger vi for, at leverer din blomsterhilsen til den adresse du vil sende til.

Blomster levering alle dage året rundt

Du kan hos e-BLOMST.dk sende blomster til hele Storkøbenhavn den dag du ønsker. Vi leverer nemlig blomster alle dage året rundt, dette gælder også søndage og helligdage, hvor andre blomsterhandlere typisk holder lukket.

Blomster til alle anledninger

Vi har noget til enhver smag, og alle anledninger. Tjek vores store udvalg af blomster og gaver, du kan helt sikkert finde noget både du og modtageren kan lide.

Gaver ved siden af blomsterne

Du kan sammen med din blomsterhilsen sende flere tillægsgaver. Send blandt andet vores dansk produceret luksus chokolade med fyld, eller aroma fyldt te. Det vil med sikkerhed gøre modtageren endnu gladere.

Bårebuket til kirken i Storkøbenhavn

Vi leverer også blomster til de mere kedelige begivenheder i livet. Send en bårebuket og vis din deltagelse i sorgen. En bårebuket er en god måde at sige et sidste farvel og respekt til de efterladte. Vil du sende en mere personlig hilsen? Så send en bånd med din bårebuket og gør din hilsen smukkere.

«
»

Skriv et svar