Årets julegave til sportsudøvere

Årets julegave er netop blevet lanceret og lander i de danske fysiske butikker inden for et par uger.

Årets julegave

Julegaven som alle må eje, både sportsudøvere og ganske almindelige danskere som bestræber at blive den beste udgave, hedder Kampen Mellem Linjerne. Kampen Mellem Linjerne er skrevet af tidligere eliteudøver Henrik Hjarsbæk og målrettet til genrer personlig udvikling, hjælp til selvhjælp samt en grad af selvbiografi. Bogen er skrevet i en letlæselig og læsevenlig facon, hvor læseren føres i gennem mennesket udvikling qua evolutionen, hvorfor vi reagerer emotionelt på vores tanker og følelser, når vi i tide og utide bliver presset i vores præstationer samt til hvordan du før, under og efter en given præstation kan lære at blive din optimale udgave.
Bogen er tiltænkt og målrettet alle som er nysgerrig på det mentale og psykologiske område, samt til de fagfolk der beskæftiger sig med præstationen bag selve den fysiske præstation, nemlig den mentale kamp.

Personlig udvikling gjort nemmere

I bogen gør forfatteren Henrik Hjarsbæk op med problematikkerne om, hvorfor det er så svært for os danskere at ændre vaner, adfærd og tankemønstre samt hvorfor vi altid synes at være mere og mere negative, og deraf, desværre, mindre og mindre glade og positive.
Bogen tager læseren finurligt og let igennem kroppen, hjernen og mennesket, hvilket giver en nødvendig og lærerig indsigt i, hvem du er og hvorfor du er som du er. Dette giver dig nemlig den absolut fundamentale bevidsthed til at blive en sjovere, bedre og skarpere version af dig op mod juletid eller som et kærkomment og efterstræbsomt ønske til 2021.

Podcast personlig udvikling

Bogens forfatter berører bogens indhold, tager lytterens spørgsmål og læserens udfordringer ind og vender og drejer dem i de populære podcast episoder, på den mentale podcast Det Mentale Forspring. Her kan du allerede nu få en indsigt i, hvordan bogen, sproget og tilgangen bag tager sig ud, under emnet præstationspsykologi.

»

Skriv et svar